1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

French Cooking for All

Over 500 recipes

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Penguin Books Ltd
Kiadás helye: Harmondsworth
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 431 oldal
Sorozatcím: Penguin Handbook Cooking & Dining
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 0-14-046-526-x
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

I ouisette Bertholle, together with Simoné Beck and v Júlia Child, is the author of the foeétselling Mastering the Art of French Cooking
Sharing for the first time her öwn methods, techniques, secrets and advioe on every aspect of a meal, Mme Bertholle's new book will enhance the pleasure and knowledge of cooking enthusiasts everywhere. Here she discusses the basics of modern French cuisine: special aromatic vinegars and oils to accompany salads; savoury butters; classic sauces and her own simple little sauce'; choosing and serving wines. Then comes page after page of glorious recipes for every part of le repas - hors-d'oeuvres, soups, eggs in all varieties, fish, poultry, meat, every kind of vegetable and, of course, the delicious
sweet puddings.
The result is a magnificent cookery book for our time, rooted in the classic past, yet reflecting recent changes in French gastronomy, by one of the most distinguished ÉÉ masters of the art.

Tartalom


Vissza

Louisette Bertholle

Louisette Bertholle műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Louisette Bertholle könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv