kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 60 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-16-1938-9 |
| Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 21938. Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. |
| Bevezetés | 5 |
| Az ételfelszolgálás általános szabályai, tudnivaló | 7 |
| A reggeli felszolgálása | 11 |
| Az egyszerű reggeli | 11 |
| A komplett reggeli | 13 |
| A bővített komplett reggeli | 14 |
| Az angol-amerikai reggeli | 16 |
| A svédasztal | 17 |
| Az előételek felszolgálása | 20 |
| A hideg előételek csoportosítása és felszolgálása | 20 |
| A meleg előételek csoportosítása és felszolgálása | 28 |
| A levesek felszolgálása | 34 |
| A főzelékek, köretek, saláták és a mártások tálalása, felszolgálása | 38 |
| Főzelékek, köretek tálalása, felszolgálása | 38 |
| A saláták tálalása és felszolgálása | 39 |
| A mártások tálalása és felszolgálása | 40 |
| A húsételek tálalása és felszolgálása | 41 |
| A halak, a rákok, a békák, a csigák tálalása és felszolgálása | 41 |
| A házi szárnyasokból készült ételek tálalása és felszolgálása | 47 |
| A borjúhúsból készült ételek tálalása és felszolgálása | 49 |
| A marhahúsból készült ételek tálalása és felszolgálása | 51 |
| A sertéshúsokból készült ételek tálalása és felszolgálása | 52 |
| Az étkezést befejező fogások felszolgálása | 55 |
| Felhasznált irodalom | 59 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.