TémakörökLezárt aukciók


Müller Péter: Titkos tanítások (dedikált példány)

Alapkérdések - végső válaszok

Szerző
Müller Péter
Szerkesztő
Müller Péter Sziámi
Jonathan Miller Kft. ,
Kiadói fűzött kemény papírkötés , 315 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 963-212-346-8
Aukció vége:
2022-10-23 20:00

Aukciós tétel adatai

[Budapest], 2003, Jonathan Miller Kft. (Szekszárdi Nyomda Kft.), 315 p. + [2] p.

Aukciós jelenlegi tétel részletes leirata

Szerző által dedikált példány. Első kiadás. Titkos tanítások. Írta: Müller Péter. Szerkesztette: Müller Péter Sziámi.
A címlapon a szerző, Müller Péter tollal beírt, névre szóló dedikációja olvasható: "É.-nak szeretettel Müller Péter 2003. Karácsony".
Borítóterv: Bohus Károly. Címlapfotó: Both Gábor. Bevezetéssel és részletes tartalomjegyzékkel kiegészített kiadás.
Kiadói fűzött kemény papírkötésben lévő példány feliratos, színes, alakos-ábrás illusztrációval ellátott címfedéllel, feliratos könyvgerinccel, néhány oldalon ceruzás jelölésekkel és aláhúzásokkal, hiánytalan állapotban.
A szerző, Müller Péter (Budapest, 1936. december 1. –) író, dramaturg, forgatókönyvíró, előadó. A Madách Színház rendezőasszisztense, a hazai spirituális irodalom egyik legismertebb alakja. 1956-ban átesett halálélményének a megtapasztalása egész lényét és művészi célkitűzéseit is megváltoztatta. Mind színpadi művei, mind regényei és esszé kötetei ennek a megrendítő tapasztalatnak az élményéből táplálkoznak. Népszerű spirituális művei mellett drámaíró tevékenysége is jelentős.

Fülszöveg

Müller Péter könyvei - melyek közül az utolsó, a kínai Ji-kingre épülő "jóskönyv" tizenkét kiadásban, százezres példányszámban talált gazdára - elsősorban azért kelthettek ilyen megdöbbentően nagy... Tovább

Fülszöveg

Müller Péter könyvei - melyek közül az utolsó, a kínai Ji-kingre épülő "jóskönyv" tizenkét kiadásban, százezres példányszámban talált gazdára - elsősorban azért kelthettek ilyen megdöbbentően nagy érdeklődést, mert minden sorukon átsüt az élmény, hogy szerzőjük immár negyedszázada állandó kapcsolatban áll a magasabb szellemi világgal. Ezt írja a könyvéről: "Alapkérdésekre kerestem a választ ezekben az írásokban. Kiválasztottam azokat a titkokat, amelyek az elmúlt húsz év során, az olvasóimmal való beszélgetések közben, leveleikben a legtöbbször kerültek szóba: a hit, az istenélmény, a megismerés, a magány, a reinkarnáció, a szellemvilág, a szeretet, az anyai sors, a földi születés és halál titkai, s főleg azt a legnehezebb kérdést: hogyan lehet értelmesen és harmonikusan élni a mai bomlott világban, melyet az ősi hagyomány "utolsó időknek" nevez? Igyekeztem sorban megfejteni ezeket a titkokat, de mindig elérkeztem egy pontig, ahol meg kellett állnom és meghajolnom a megfejthetetlen előtt. Innen már nem tudok egyedül továbbmenni. Csakis együtt haladhatunk, mint egy csodálatos, közös kirakósjáték, olyan az élet: a teljes kép hiányzó részei már a te lelkedben vannak elrejtve, mert azokat csakis te élted meg. Keresd meg őket, és írd tovább a könyvünket! Talán így, együtt eljutunk a végső válaszokig." Vissza

Tartalom

Bevezetés7
A gondolat hatalma11
Egyedül27
Milyen lehet a túlvilág?36
A szív melege43
Akarjuk-e, amit akarunk?54
Megértés és megismerés75
Rossz valóság107
Túlvilági bíróság126
A hitről135
Lélekjelenlét154
Egyszerű asszony168
A hatodik faj184
A figyelem megszentelése191
A megbocsátásról207
Másokat elviselni218
Inkarnáció234
Miért nem emlékszünk előző életeinkre?245
Anyák sorsa289
Vissza
Tétel sorszám:
148

Kikiáltási ár:
1 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
6.200 Ft Licitek száma: 21Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!