Lezárt aukciók


Torgyán József, Dr.: Nézeteim és tennivalóink (dedikált példány)

A Független Magyar Újság melléklete

Szerző
Dr. Torgyán József
Szerkesztő
Márkus László
Vetés Könyv- és Lapkiadó (Budapest)
Kiadói tűzött papírkötés , 60 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Aukció vége:
2022-10-23 20:00

Aukciós tétel adatai

[Budapest], é. n., Vetés Könyv- és Lapkiadó (Korinna Kft. nyomdaüzeme), 60 p.

Aukciós jelenlegi tétel részletes leirata

Szerző által dedikált példány. A Független Magyar Újság melléklete, no.: 1. sz. Nézeteim és tennivalóink. Írta: Dr. Torgyán József.
A címlapon a szerző, Torgyán József tollal beírt, névre szóló dedikációja olvasható: "Dr. F. Gy.-nek igaz szeretettel és mentegetőzéssel, hogy az újságírók gyűrűjében az én Gyuri barátomat elkereszteltem. Dr. Torgyán József"
A Független Kisgazdapárt politikai kiadványa. Készült a Korinna Kft. nyomdaüzemében.
Kiadói tűzött papírkötésben lévő példány feliratos, nemzeti színű keretezéssel díszített, pártemblémával ellátott címfedéllel, feliratozatlan könyvgerinccel és hátlappal, tiszta belívekkel, hiánytalan, jó állapotban.
A kiadvány dedikálója Torgyán József (Mátészalka, 1932. november 16. – Budapest, 2017. január 22.) politikus, ügyvéd, 1991-től 2002-ig a Független Kisgazdapárt elnöke, 1990 és 2002 között országgyűlési képviselő, 1998 és 2001 között földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter.

Előszó

Az 1994. december 11-dikén lebonyolított önkormányzati választások világos választ adtak mindazoknak, akik a kommunista társadalom posztkommunista köntösben való visszatérésében hittek, vagy annak... Tovább

Előszó

Az 1994. december 11-dikén lebonyolított önkormányzati választások világos választ adtak mindazoknak, akik a kommunista társadalom posztkommunista köntösben való visszatérésében hittek, vagy annak rémálmától gyötrődtek. A konzervatív-keresztény erők térnyerése és közülük is a következetesen konzervatív-keresztény-szociális erőnek megmaradni tudó és merő Független Kisgazdapárt hat hónap alatti látványos megerősödése egyértelművé tették, hogy a magyar nép nem önszántából, hanem a korábbi adminisztráció dilettantizmusa, tehetetlensége, tehetségtelensége és kapzsisága miatt került annak a hatalomnak karmai közé, melyről nem ismerte fel időben, hogy ez a hatalom azonos azzal az erővel, amelyet 1990. március-áprilisban oly meggyőző számaránnyal váltott le. Vissza
Tétel sorszám:
204

Kikiáltási ár:
1 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
8.100 Ft Licitek száma: 24Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!