Lezárt aukciók


Follett, Ken/Forsyth, Frederick/Deaver, Jeffery/Roberts, Nora: Vadmacskák/Suttogó szél/Üres szék/A villa (Ken Follett által aláírt példány)

Válogatott könyvek

Szerző
Ken Follett
Frederick Forsyth
Jeffery Deaver
Nora Roberts
Szerkesztő
Daróczi Péter
Fordító
Barkóczi András
Koncz Éva
Kovács Attila
Salamon János
Reader's Digest Kiadó Kft. (Budapest) ,
Kiadói fűzött kemény papírkötés , 543 oldal
Sorozatcím: Reader's Digest - Válogatott könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 963-8475-79-X
Aukció vége:
2023-05-28 20:00

Aukciós tétel adatai

Budapest, 2002, Reader's Digest Kiadó Kft. (GGP Media, Pössneck), 543 p., ill.

Aukciós jelenlegi tétel részletes leirata

Ken Follett által aláírt példány. Reader's Digest válogatott könyvek c. sorozatban (számjelzés nélkül) megjelent mű.
Vadmacskák. Írta: Ken Follett. / Suttogó szél. Írta: Frederick Forsyth. / Üres szék. Írta: Jeffery Deaver. / A villa. Írta: Nora Roberts (négy mű egy kötetben).
A címfedél felőli előzéklapon az egyik szerző, Ken Follett tollal beírt, jól olvasható aláírása látható.
Néhány színes képpel illusztrált, valamint a művek rövid ismertetőjével, a szerzők rövid életrajzával és részletes tartalomjegyzékkel kiegészített kötet.
Kiadói fűzött kemény papírkötésben lévő példány feliratozatlan, a Reader's Digest aranyozott, pegazust ábrázoló amblémájával díszített, dombornyomott keretezéssel ellátott címfedéllel, aranyozott feliratozású könyvgerinccel, tiszta belívekkel, hiánytalan, megőrzött, jó állapotban, feliratos, színes illusztrációkkal díszített, fülszöveges, kiadói borítófedélben.
A kötetet aláírta, Ken Follett /Kenneth Martin Follett/ (Cardiff, 1949. június 5. –) walesi író, történelmi kalandregények és krimik szerzője. Kötetei világszerte 100 millió példány fölött keltek el. Könyvei gyakran voltak a "The New York Times" bestseller listáján. Számos regényét megfilmesítették (Tű a szénakazalban, "A katedrális" stb.), "Az idők végezetéig" c. művét televíziós sorozat formájában is képernyőre vitték. Az University Collegeban filozófiát tanult. Először a cardiffi "South Wales Echo" napilap újságíró-gyakornoka, később az "Evening News" riportere lett. A brit Munkáspárt aktivistája és képviselője.

Fülszöveg

Vadmacskák:
A II. világháborúban már csak napok vannak hátra a szövetségesek normandiai partraszállásáig, és rendkívül fontos lenne minél hamarabb kiiktatni a nácik kulcsfontosságú... Tovább

Fülszöveg

Vadmacskák:
A II. világháborúban már csak napok vannak hátra a szövetségesek normandiai partraszállásáig, és rendkívül fontos lenne minél hamarabb kiiktatni a nácik kulcsfontosságú telefonközpontját az észak-franciaországi Sainte-Cécile-ben. A francia ellenállási mozgalom által szervezett támadás kudarccal végződött. A brit Különleges Hadműveletek Igazgatósága ezért legjobb ügynökére, Felicity Clairet-re bízza az eddigi legmerészebb terv végrehajtását.

Suttogó szél:
1876-ot írunk. A helyszín az USA-beli Montana állam déli része. Custer tábornok Little Bighornnál lemészárolt seregének egyedüli túlélőjeként Ben Craig felderítő a sájen indiánok fogságába esik. Ben beleszeret a gyönyörű rézbőrű lányba, Suttogó Szélbe, de kapcsolatuk több okból is reménytelennek látszik - különösen egy ősi sámán rejtélyes döntése miatt. Ben Craig és Suttogó Szél örök szerelmének története páratlan időutazásra csábítja az olvasót.

Üres szék:
A zseniális kriminológus, Lincoln Rhyme, miután mind a négy végtagja megbénult, csak a bűntények felderítésének és elméje pallérozásának szenteli életét. Amikor Észak-Carolinába utazik sorsdöntő műtétre, különleges ügybe keveredik. A helyi seriff és emberei egy Rovar Fiúnak nevezett tinédzser emberrablót üldöznek, akit gyilkossággal is gyanúsítanak. Lincoln Rhyme-nak és szépséges segítőjének, Amelia Sachsnek nagyon kevés ideje van a tettes kézrekerítésére.

A villa:
A fiatal és ambiciózus Sophia Giambelli és az életét a szőlőtőkéknek szenteli Tyler MacMillan nem sokban osztozik, leszámítva egy Napavölgybéli, ritka jó borairól híres szőlészet tulajdonosi jogát. Amikor a cég hírneve mérgezett borok és rejtélyes halálesetek miatt veszélyben forog, Sophia és Tyler vonakodva bár, de szövetségre lép egymással. A levegő izzik körülöttük, de miféle szerelem ez? Mámorító regény az utánozhatatlan Nora Roberts tollából. Vissza

Tartalom

Ken Follett: Vadmacskák6
Frederick Forsyth: Suttogó szél162
Jeffery Deaver: Üres szék266
Nora Roberts: A villa412
Vissza
Tétel sorszám:
065

Kikiáltási ár:
1 Ft
(Minimum licitlépcső: 100 Ft)

Hátralévő idő:
Amennyiben az utolsó 5 percben licit érkezik, a lejárati időpont további 5 perccel módosul.


Leütési ár:
25.000 Ft Licitek száma: 36Ft
Minden aukción megnyert tétel után 15% árverési jutalékot számolunk fel, amely jutalékot a megnyert árverést követően a vételár alapján azon felül kell megfizetni!