996.549

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hatalmas mérföldkőhöz érkezünk hamarosan, hisz várhatóan szeptember 30. és október 3. között elérjük az 1 millió antikvár könyvet webshopunkban, és ez egy hatalmas öröm számunkra.

Miért olyan különleges ez a pillanat?

Az antikvár könyvek nem csupán egyszerű oldalak és borítók. Ezek a könyvek történetekről és kalandokról mesélnek nekünk. Az 1 millió antikvár könyv elérése nemcsak üzleti siker, hanem egy álom valóra válása, amit hosszú évek munkája tett lehetővé. Ez kiváló alkalom arra, hogy megköszönjük hűségüket és támogatásukat, és közösen ünnepeljünk.

Hogyan készülünk erre a különleges alkalomra?

Csak azon a napon, mikor átlépjük az 1 millió kötetszámot, elindul majd játékunk, amelyben akár ingyen is elviheti kiválasztott köteteit, de még egy könyves álomutazást is nyerhet. Elrepítjük a németországi Gutenberg múzeumba vagy meglátogathatja a londoni Warner Bros. Stúdiót, és elmerülhet Harry Potter világában.

De számunkra az egész hét az ünneplésről szól majd, további akciókkal készülünk, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezt az eseményt. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen az ünneplésben!

A Gutenberg Múzeum a németországi Mainz városában található. Ez a múzeum bemutatja Gutenberg életét és munkáját, valamint a nyomtatás történetét.
A Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter. A látogatók betekintést nyerhetnek a Harry Potter filmek kulisszái mögé.

Hogyan követheti az eseményeket?

Folyamatosan figyelje oldalunkat szeptember 30. és október 4. között, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesüljön minden újdonságról és akcióról. Kövessen minket a közösségi média platformokon is, hogy ne maradjon le semmiről. Köszönjük, hogy részese ennek a különleges pillanatnak, és reméljük, hogy Ön is talál majd egy igazi kincset az 1 millió antikvár könyv között, amely örömet hoz az életébe.

Kövessen bennünket a Facebookon és az Instagramon is!