Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

951.075

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig


Az Antikvárium.hu tulajdonosköre elkötelezett az antik tárgyak és nagy értékű műtárgyak iránt már hosszú évtizedek óta. Ezért is alakított ki nagyon szoros partneri kapcsolatot a Régiségkereskedés.hu webáruházzal, ahol tízezernél is több antikvitást kínálnak azonnali kiszolgálással. Festményektől a bútorokig és ezüsttárgyaktól a porcelánokig, valamint egyéb ritka gyűjtői darabok mind megtalálhatóak a kínálatban.

Szegedi bemutatótermük az ország egyik legnagyobb klasszikus régiségkereskedése, ahol az antikvitások szinte összes kategóriája képviselteti magát.

Partneri kapcsolatunk révén minden felhasználónknak ugyanaz a garancia érvényes a műtárgyak vásárlása esetén, amit már a könyveknél is megszokhattak!

  • A tárgyak 80%-át ingyenesen átvehetik az Antikvárium.hu 35 átadópontján országszerte. További információ >>>
  • Bármelyik megvásárolt régiséget fizetheti könyvvel is. Az Antikvárium.hu „Fizessen könyvvel!” szolgáltatása a teljes régiségkínálatra érvényes! További információ >>>
  • Minden antikvitást bankkártyával is fizethet az összes átadóponton!
  • Műtárgykölcsönzés már magánszemélyeknek is!
  • Professzionális ügyintézés, csomagolás, kiszolgálás. Minden megrendelést személyes telefonos egyeztetés követ. Rövid határidők a megrendelések kiszállításánál.
  • Nagy gondossággal felmért és leírt kollekció rengeteg részletfotóval az Antivárium.hu minőségében.

Szétnézek a Régiségkereskedés.hu kínálatában >>>