A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kedves Ügyfelünk!


Ha most könyvvel fizet, duplán jól jár!2017. november 7. és december 7. között az első 500 ügyfelünk, aki bármely átadópontunkon beszámíttatja könyveit, 25% kedvezményt kap a következő vásárlásaiból.

Így juthat hozzá az ajándék kedvezményhez:

Ha Ön könyvvel fizetett, összegtől és értéktől függetlenül jogosult lesz egyszeri 25% vásárlási kedvezményre.

A kedvezményt online kupon formájában, regisztrált e-mail címére küldjük meg a könyvvel fizetéstől számított 2 munkanapon belül.

Ne hagyja otthon porosodni feleslegessé vált könyveit! Nálunk még többet nyer velük.Üdvözlettel:
Antikvarium.hu
NÁLUNK MEGVAN, VAGY MEGSZEREZZÜK!


Fizessen könyvvel! Részletek >>>

Átadópontjainkon országszerte ingyenes az átvétel! >>>
Általános információk

Az Antikvárium.hu Kft. adatai az alábbiak:
Székhely: 6771 Szeged, Makai út 29.
Cégjegyzékszám: 06-09-018051
Adószám: 23699261-2-06
Ügyfélszolgálat: +36 (62) 452-833
E-mail: info@antikvarium.hu
Honlap: www.antikvarium.hu
Az akcióra jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban rögzítettek irányadók (a továbbiakban Akciós szabályzat).


Az akció definíciója

A „Fizessen könyvvel!” kupon akció során azok a vásárlók, akik bármely átadóponton részben vagy egészben könyvvel fizetnek, azaz a megrendelt csomagjuk átvételekor saját könyvüket beszámíttatják, egyszeri 25% kedvezményre jogosító online kupont kapnak, amelyet a megadott határidőig az Antikvárium.hu forintos könyváruházában használhatnak fel. Az akció az akciós időszakban elküldött megrendelésekre vonatkozik azzal a feltétellel, hogy a megrendelt könyvek átadópontra érkezéséről kapott értesítő e-mail kiküldésétől számított 5 napon belül a megrendelt könyveket az ügyfél az átadóponton átveszi, valamint ugyanekkor a beszámításra kerülő könyveket átadja.


Az akció időtartama

A „Fizessen könyvvel!” kupon akció 2017. november 7. 00.00-tól december 7. 23.59-ig, de maximum az első 500 db, átadóponton könyvvel fizető tranzakcióig tart.


Az akció menete


Akciós szabályzat módosítása

Fenntartjuk a jogot az Akciós szabályzat módosítására. Amennyiben az Akciós szabályzatot módosítjuk, akkor arról előzetesen e-mailben küldött értesítésben tájékoztatjuk. Ha a tájékoztató e-mailt követően nem vonja vissza hozzájárulását adatkezelésünkhöz, úgy a módosításokat az Ön részéről elfogadottnak tekintjük. Amennyiben a tájékoztató e-mailt követően módosítja, vagy visszavonja azt, akkor jelen Akciós szabályzat erre vonatkozó rendelkezései szerint járunk el.