1.027.906

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Üdvözöljük a Lapozható ajándékok világában, ahol minden oldal egy tündérmese, és minden könyv egy ajándék, amely elvarázsol. Karácsony közeledtével készüljön fel a varázslatra, és válassza ki szeretteinek a legszebb lapozható ajándékokat!
Karácsonyi világunkban minden könyv egy álom és egy életre szóló kaland. Hiszünk abban, hogy az ajándékozás egy olyan varázslat, amely nemcsak a pillanatot örökíti meg, hanem egy egész életet gazdagít. És mi más lehetne szebb ajándék, mint egy lapozható kincsesdoboz, amely magában hordozza az örömöt, a kacagtató pillanatokat és az elgondolkodtató szavakat.
Legyen szó konyhatündérekről, az erősebb nemről, kicsikről vagy nagyokról, romantikus lelkekről vagy éppen varázslatot keresőkről, nálunk mindenki megtalálja a számára tökéletes lapozható ajándékot. Még a grincseknek is tartunk néhány meglepetést!
Szeretettel és szenvedéllyel válogattuk össze kínálatunkat, hogy minden lapnál mosolyt csalhassunk az ajándékozott arcára.

LEGNÉPSZERŰBB SZERZŐINK

Ajándékozáshoz ezeket is ajánljuk:

Biztosra akar menni?

Nem tudja, mi szerepel ajándékozottja kívánságlistáján?Hagyja, hogy ő válassza ki kedvenc olvasmányait! Vásároljon ajándékutalványaink közül az Ön által megadott értékben!

Nyomtatott ajándékutalvány rendelési határideje:

december 11. 12:00-ig

Online ajándékutalvány rendelési határideje:

december 20. 12:00-ig

RÉSZLETEK
2023christmascampaign