933.391

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Büszkén támogassa Ön is Máté Bencét egyedülálló albumának megvásárlásával!


Máté Bence világhírű fotós 2019-ben indította el nagyszabású, kültéri természetfotó-kiállítását, amely eddig nyolc magyar nagyvárosban volt ingyenesen megtekinthető. Ennek a kiállításnak az anyagából készült el hatalmas méretű, különlegesen magas minőségű nyomdatechnikai eljárással készített albuma, mely tartalmazza a kiállítás minden fotóját és szövegét. A kereskedelmi forgalomba nem került kiadvány most először az Antikvárium.hu-nál vásárolható meg, akár aláírással ellátva.
„A könyv fotó és nyomtatási minősége minden eddigi elképzelésünket felülmúlta. Messze túllépve minden eddig látott fotóalbum kvalitását.”
vevői vélemény

Amennyiben szeretné támogatni Máté Bence további tevékenységét, válassza az általa aláírt kötetet! Így amellett, hogy hozzájárul a világhírű fotós további sikereihez, Ön is gazdagabb lesz egy különleges műalkotással.Máté Bencéről

Máté Bence magyar természetfotós. A BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa. Az egyetlen ember, akit év ifjú természetfotósának is megválasztottak a világon, illetve egy időben a verseny minden ranglistáját vezeti- A Spektrum csatornán sugárzott háromrészes sorozatból, a „láthatatlan madárfotós” néven ismeri a közönség. Számos eredménye mellett nemzetközi hírnevet a széles körben elterjedt különleges kivitelezésű detektívüveges lesek tervezésével szerzett magának.