A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása
Cím / Sorozat:

Szerző:

ISBN:


Általunk keresett, beszámítható könyvek


Az alábbi listában megtalálhatja, hogy az általunk keresett könyvekért milyen beszámítási árat kaphat. A beszámítási ár kizárólag hibátlan, jó állapotú, sérülésektől és bejegyzésektől mentes kötetekre értendő.


 

Rendezés: Egy oldalon látható: Lapozás:      

A vendéglősipar vezérkönyve
6.840 Ft
A vendéglátás mestersége
5.060 Ft
Vendéget látni/Vendégnek lenni...
2.540 Ft
Szakácsművészeti szakkönyv
6.840 Ft
A vendéglői felszolgálás kézikönyve
3.140 Ft
Vendéglátó vállalkozók kézikönyve I-II.
1.200 Ft
Orosz-magyar vendéglátóipari szakszótár
3.960 Ft
Die Konditorei Zauner
3.140 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Élelmianyagismeret
1.640 Ft
Az ételkészítés technológiája II./1-2.
3.960 Ft
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanítása
1.720 Ft
A Csongrádi Megyei Vendéglátó Vállalat alföldi tájjellegű ételrecept gyűjteménye
660 Ft
A felszolgáló és a vendég kapcsolata
620 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Ételkészítési ismeretek 2.
1.620 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Ételkészítési ismeretek 1.
1.640 Ft
Ételkészítési ismeretek 2.
1.660 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
A konyhai munkák munkavédelmi követelményei
1.000 Ft
A szeszadó
2.160 Ft
Élelmezésvezetők kézikönyve
3.000 Ft
Kávéfőzés-kávéfőzőgépek
4.320 Ft
A piac konyhája
5.520 Ft
Budapest - Pilvax Kávéház
620 Ft
Sztárkávéház
3.200 Ft
Bols Mixer Akadémia
1.720 Ft
Német-magyar/Magyar-német gasztronómiai szótár
1.420 Ft
Savária
620 Ft
Habverő és keverőgép
680 Ft
KCH-25 tip. és KCH-25-M tip. keverőkaros cukrászati habfuvó
680 Ft
PSZK tip. feltűző rendszerű segédgép
680 Ft
ÖK-10-Z típusú háromfázisú zacskószorítós kávéőrlő gép
680 Ft
Az ételkészítés technológiája I.
1.800 Ft
Az ételkészítés technológiája I.
1.800 Ft
Bouchon
4.020 Ft
Ételkészítési ismeretek
2.640 Ft
Pincér kiskáté 2007
1.660 Ft
Szakmai szótár pincérek és vendéglátó-pultosok számára
1.480 Ft
American-bar
1.420 Ft
Food
3.960 Ft
A 100 legjobb magyar étterem
680 Ft
Élelmezéshigiéné
1.900 Ft
A Trillhaas cukrászdától a Rácz kávéházig
1.320 Ft
A gasztronómia története
1.640 Ft
Food
4.320 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
A magyar gasztronómia irodalma I.
2.060 Ft
A Gerbeaud
3.140 Ft
Ételszótár
2.700 Ft
Közétkeztetési szakácskönyv
3.960 Ft
A kávéforrás
2.260 Ft
Ételkészítési ismeretek I-II.
3.140 Ft
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanításának tantárgypedagógiája
1.420 Ft
Kézikönyv a HACCP rendszer kialakításához - 2 db Floppy-val
1.600 Ft
A kávéforrás
Egyedi árszabás
(érd.: 1/215-7972)
Az evés dolgáról inségben és bőségben
2.300 Ft
Vendégül lát Borsod
1.000 Ft
Ételkészítési ismeretek 1.
1.640 Ft

Rendezés: Egy oldalon látható: Lapozás: