1.116.626

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása
Cím / Sorozat:

Szerző:

ISBN:


Általunk keresett, beszámítható könyvek


Az alábbi listában megtalálhatja, hogy az általunk keresett könyvekért milyen beszámítási árat kaphat. A beszámítási ár kizárólag hibátlan, jó állapotú, sérülésektől és bejegyzésektől mentes kötetekre értendő.


 

Rendezés: Egy oldalon látható: Lapozás:      

Italboltvezetők, szakácsok, cukrászok szakmai minimum anyaga
1.340 Ft
A vendéglősipar vezérkönyve
6.840 Ft
A vendéglátás mestersége
5.060 Ft
Vendéget látni/Vendégnek lenni...
2.540 Ft
Szakácsművészeti szakkönyv
6.840 Ft
A vendéglői felszolgálás kézikönyve
3.140 Ft
Vendéglátó vállalkozók kézikönyve I-II.
1.200 Ft
Orosz-magyar vendéglátóipari szakszótár
3.960 Ft
Die Konditorei Zauner
3.140 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Az ételkészítés technológiája II./1-2.
3.960 Ft
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanítása
1.720 Ft
A Csongrádi Megyei Vendéglátó Vállalat alföldi tájjellegű ételrecept gyűjteménye
660 Ft
A felszolgáló és a vendég kapcsolata
620 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Ételkészítési ismeretek 2.
1.620 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Ételkészítési ismeretek 1.
1.640 Ft
Ételkészítési ismeretek 2.
1.660 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
A szeszadó
2.160 Ft
Élelmezésvezetők kézikönyve
3.000 Ft
Kávéfőzés-kávéfőzőgépek
4.320 Ft
A piac konyhája
5.520 Ft
Felszolgálási ismeretek 1-3.
2.280 Ft
Sztárkávéház
3.200 Ft
Bols Mixer Akadémia
1.720 Ft
Német-magyar/Magyar-német gasztronómiai szótár
1.420 Ft
Savária
620 Ft
KCH-25 tip. és KCH-25-M tip. keverőkaros cukrászati habfuvó
680 Ft
Bouchon
4.020 Ft
Pincér kiskáté 2007
1.660 Ft
Szakmai szótár pincérek és vendéglátó-pultosok számára
1.480 Ft
American-bar
1.420 Ft
Food
3.960 Ft
Kockás abrosz, jó kadarka
2.220 Ft
Élelmezéshigiéné
1.900 Ft
A gasztronómia története
1.640 Ft
Food
4.320 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
A magyar gasztronómia irodalma I.
2.060 Ft
Ételszótár
2.700 Ft
Közétkeztetési szakácskönyv
3.960 Ft
A kávéforrás
2.260 Ft
Ételkészítési ismeretek I-II.
3.140 Ft
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanításának tantárgypedagógiája
1.420 Ft
Ételkészítési ismeretek 1.
1.640 Ft
Sztárkávéház
5.060 Ft
Vendéget látni/Vendégnek lenni...
2.540 Ft
A magyarországi szállodák, vendéglők és kávéházak cimtára
Egyedi árszabás
(érd.: 1/215-7972)
A felszolgálás alapjai
3.040 Ft
1000 koktél a világ minden részéről
2.700 Ft
Dobos és a 19. század cukrászata Magyarországon
1.500 Ft
Auguszt
2.880 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Gundel Károly kis magyar szakácskönyve
8.280 Ft
Ételkészítés technikája
6.840 Ft
Egy nap az elBulliban
4.320 Ft
Vendéget látni/Vendégnek lenni...
3.200 Ft
Szakmai szótár pincérek és vendéglátó-pultosok számára
1.480 Ft

Rendezés: Egy oldalon látható: Lapozás: